De auteurs

Wil je in contact treden met de auteurs? Bijvoorbeeld met een vraag over het boek, een verzoek voor een interview, lezing of workshop of voor advies over (groot) geven of fondsenwerving? Je kunt hen bereiken via telefoon (020) 520 65 55 of e-mail vera@nassau.nu  / hans@nassau.nu

Vera-nassau-350x240

Vera Peerdeman 

“In het slaan van een brug tussen grote gevers en non-profit organisaties zie ik mijn missie. Dat is waar ik enthousiast van word, waarvoor ik mijn bed uit kom. Met beide partijen spreek ik wekelijks, al meer dan 15 jaar. Telkens weer, zie ik een verschil in de beleving en verwachting die zij van elkaar hebben. Maar ik zie ook veel mooie kansen, die ik hen graag help verzilveren. Het is mijn doel om grote gevers en organisaties te helpen elkaar beter te begrijpen, zodat zij beter kunnen samenwerken en hun idealen kunnen realiseren.

In 2008 heb ik Nassau Fundraising opgericht. We werken voor veel mooie organisaties, waaronder bekende goede doelen, maar ook ‘nieuwe’ fondsenwervers als universiteiten en ziekenhuizen. Anderen noemen me vaak bevlogen, enthousiast en ambitieus. Dat begrijp ik wel. Ik kan me oprecht trots voelen als ik een klant succes zie boeken en kan er vol voor gaan als ik ergens in geloof. Uit die drive is ook Handboek Friendraising ontstaan, onderzoek Filantropie in Nederland en een van de eerste giving circles in ons land: Give a Damn. Met deze initiatieven en nu ook Weg van Filantropie hoop ik een bijdrage te leveren aan het bevorderen van filantropie in Nederland. Ik ben ervan overtuigd dat hier nog heel veel moois mogelijk is!”

Neem contact op via vera@nassau.nu of bel (020) 520 65 52

Volg Vera op twitter of LinkedIn:

Hans-nassau-350x240

Hans Broodman 

“De afgelopen 15 jaar leerde ik heel veel non-profit organisaties kennen. Ik vind het inspirerend om te zien hoeveel mensen er via deze organisaties bezig zijn om de wereld beter of mooier te maken.

In gesprekken met (grote) gevers kom ik datzelfde enthousiasme tegen. Zonde is het dan, als je ziet dat deze twee partijen elkaar niet goed weten te vinden en er geld ongebruikt blijft, terwijl het zo’n mooie bestemming kan hebben. Andersom is het dan ook geweldig als je er een bijdrage aan kunt leveren, dat het enthousiasme en de inzet van (grote) gever en non-profit organisatie juist wél samengebracht wordt.

Na mijn studie Bedrijfseconomie, waarin ik de marketingrichting koos, ben ik eigenlijk altijd bezig geweest met het verbinden van mensen en diensten via passende proposities. Eerst in de financiële dienstverlening, bij American Express en Delta Lloyd. Later bij Natuurmonumenten, War Child, Greenpeace International, Reumafonds en KWF Kankerbestrijding, meestal vanuit de functie van (interim) manager. En sinds 2013 als partner bij Nassau Fundraising  van waaruit we nog veel meer non-profit organisaties en (grote) gevers helpen elkaar te vinden. Met Weg van Filantropie  hoop ik dat nog weer meer mensen samen gaan optrekken om hun dromen te realiseren.”

Neem contact op via hans@nassau.nu of bel (020) 520 65 53

Volg Hans op twitter of LinkedIn: